Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vot útil. Vota UdG. Vota NUL.

|

- Publicitat -

El Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona des de fa uns dies ha iniciat una campanya de conscienciació i difusió del procés electoral que hi ha obert a la Universitat de Girona.
Degut a la importància que representarà per a la UdG el resultat final de les eleccions del dia 17 de novembre, creiem que garantir al màxim la participació de tots els sectors, i en especial els estudiants, és un element fonamental per tal d’establir al màxim la legitimitat d’el rector/a que dirigirà la institució els propers quatre anys. És per això que volem posar de manifest la manca de voluntat de facilitar aquesta participació, entenent, per exemple, que una sala o una segona planta no són els llocs més visibles i accessibles per votar.
El discurs totalment buit que ens presenten els dos candidats ens demostra simplement la poca voluntat que hi ha d’impulsar un canvi en el model universitari; de convertir la Universitat de Girona en un referent de tot el sistema universitari; de convertir-la en un model d’excelència.
La Universitat necessita un rectorat fort; amb apostes decidides a favor de les titulacions a preus públics; que solucioni els problemes presents i els que fa anys que s’arroseguen; que deixi de mirar cap enfora i es centri en millorar el que tenim. Necessitem un rectorat que sigui capaç d’unir a tota la comunitat universitària i a les persones implicades.
Tant de bo hi hagués un candidat a rector/a que REPRESENTI sempre els interessos dels/les estudiants.
Que TREBALLI de veritat per un sistema òptim de beques.
Que PROMOGUI realment la participació activa dels/les estudiants.
Que ESCOLTI sincerament l’opinió dels/les estudiants.
Per desgràcia, no existeix. És per això que des del Consell d’Estudiants encoratjem a tots els electors a que votin NUL. Encoratjem a tothom que s’animi a votar a favor del futur i del progrés. Encoratjem a tothom a votar a favor de la Universitat de Girona.

Consell d’Estudiants de la UdG

Àdam Bertran. Per a una universitat de debò.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut