Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Maragall, no paga la quota

|

- Publicitat -

El nostre expresident de la Generalitat de Catalunya, en Pasqual Maragall ha fet unes declaracions un xic esperades. Tothom s’ho imaginava, però poca gent gosava dir-ho. Efectivament, Pascual Maragall no paga la quota de militant del PSC.
D’aquí podem deduir que ja ha deixat de ser militant del partit amb el qual va ser alcalde de Barcelona i president de la Generalitat de Catalunya.
Ara bé, la pregunta que ens fem tots és…perquè? Perquè ha deixat de ser militant de PSC? Perquè ha decidit dir-ho precisament avui? Perquè d’aquestes darreres declaracions en contra del que ell havia defensat?

Possiblement mai no descobrirem la resposta, o com ja ens té acostumats, ho descobrirem quan ell decideixi i ens torni a sorprendre amb noves declaracions carregant-se qui sap què. Potser torni a ser l’estatut(malgrat haver demanat a la societat catalana que el votéssim), potser torni a ser en Zapatero (malgrat haver reconegut que ell el va votar), potser torni a ser el partit socialista (en que ha militat tants anys…entre d’altres coses), potser……Podrien ser tantes coses…..

Publicitat

La meva conclusió davant de tot aquest desori polític propiciat pel que va ser el màxim representant d’aquest país, és ben senzilla. Ell va ser president, ell va tenir el poder i la capacitat de poder canviar totes aquestes coses. Ell va tenir la capacitat de dir que aquest estatut era una enganyifa, ell va ser qui el va promoure, per tant qui tenia l’última paraula. I doncs, perquè no ho va fer? Què vol reclamar ara si quan ho havia de fer, no ho va fer…

Potser a la classe política catalana li falta una mica més de dignitat i menys d’hipocresia…

Àdam Bertran

Publicitat

Opinió

Minut a Minut