Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

A què estem jugant senyors?

|

- Publicitat -

Tal manera com els maltractats senten la necessitat de quedar-se amb els seus maltractadors, o aquells que són segrestats arriben a encarinyar-se amb els seu captivador, la nostra societat se sent presonera d’un ens propi de l’imaginari col·lectiu de cadascú.

De quina altra manera s’explica que Catalunya no surti al carrer a protestar contra la no-gestió que s’està duent a terme a les nostres infrastructures? Com pot ser que Catalunya no digui res quan 160.000 treballadors han d’arribar tard a la seva feina per un problema més que previst? Això repercuteix a l’economia de cada persona afectada, però també a l’economia de les empreses, i dels usuaris d’aquestes empreses. Catalunya en surt afectada.

Publicitat

No només això. Com es possible que a l’aeroport es posin a les nou del matí a fer feines de manteniment dels panells electrònics informatius? Cap altre aeroport del món necessita fer aquest manteniment, i si ho fa té previst un sistema alternatiu per tal de no perjudicar als milers de viatgers que no sabien per on havien d’embarcar, l’hora,…

Com és possible que en plena sortida de vacances, Catalunya quedi col·lapsada a les carreteres? Més de setanta quilòmetres de retencions gràcies a l’ineficàcia d’algú….no sé ben bé qui.

Com és possible que Barcelona quedi immersa en la obscuritat, i encara hagi de ser la Generalitat qui demani a la gent que vagi a reclamar a l’empresa en qüestió.

A què estem jugant senyor? A què esperem per sortir al carrer a dir que estem ben farts. Que volem ser un país normal, en que les coses que tenim funcionin. I les que no tenim, tampoc tenim pressa per fer-ho. Millor fer-ho bé des d’un començament, i estalviar-nos més entrebancs. Perquè no ens queixem? Ens tenen domesticats? Tenim por? No patim per això ehh!! La Constitució ens dona aquest dret!

 

Àdam Bertran

Publicitat

Opinió

Minut a Minut