Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El dit de l’expresident i altres ereccions indiscretes

|

- Publicitat -

Em sembla que a tots ens passa el mateix: ens indignen certes actituds lascives, alguns comentaris ordinaris i coses per l’estil, sobretot quan provenen de presidentes de comunitats autònomes o expresidents que gasten molta fatxenda.

Crec que les escridassades no haurien de formar part del decàleg de qualsevol país que presenti una bona salut democràtica doncs, per més que aquesta colla de terrossos se les mereixin, no donen peu al debat i molt menys a la llibertat d’expressió; allò que els articulistes tant estimem i empunyem com a bandera. Semblant-me doncs, aquesta actitud dic, una expressió vulgar i violenta; un exercici antidemocràtic, deixo clar que analitzats el últims esdeveniments de la classe política espanyola m’apropo més als crits dels estudiants d’Oviedo que als gestos de les “mariquites” histèriques.

Publicitat

Ja em diràs tu si no és desesperant i vergonyós veure tot un expresident vestit de Giorgio Armani i bufanda burberry tosca aixecar el dit, concretament el llépol, de la mà esquerra en senyal plebea i xarona per increpar als increpadors. -Que se’l posi al forat del cul! –diria jo; vostès em perdonaran, però va ser ell i no jo qui amb aquest mateix dit va designar el seu successor: Mari”ano”.

No es necessari, senyor, no es preocupi, que ja ens ha ensenyat Aído, la protegida de Chaves, com donar-nos plaer; als homes també per extensió, doncs és ministra d’igualtat, no fos cas que sortís massa car l’estudi si només anés dirigit a les dones: 26.000 €uros hem pagat per un “mapa de innervació i excitació sexual en clítoris i llavis menors, aplicació en genitoplàstia” que té com a finalitat que les “pijoprogres” aprenguin com gratar-se el cŭnnus enervat; (conegut pels baixos fondos com “el xumino”). Qui no sap ara on tenim el dit i a on posar-se’l amb aquest mapa per imbècils, amb aquests signes d’expressió xavacana?

I dirà vostè que no se’n recorda de res? i que només va ser una simple anècdota?. Què vol que li digui?-Posi el dit sota l’ombra d’una tomata, senyor-. I em pregunto jo, anirà aquest dit, inclòs al sou?; és que això i coses d’aquest tipus per descuit o ignorància es combina amb política i programes fal•laciosos i passa que tot imbècil troba el seu seient.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut