Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Mia Khalifa acusada de Transfòbia pels comentaris a Caitlyn Jenner

|

- Publicitat -
L'actriu de cine per adult americana-libanesa Mia Khalifa ha estat acusada de transfobia pels seus recents comentaris sobre Caitlyn Jenne en les xarxes socials. Transfobia és el nom que repo l'intens prejudici contra el transgènere o transexuals. 

Caitlyn Jenner és actualment la transexual més popular i controvertida al ser Bruce Jenner, patriarca de la familia Kardashian Jenner. 

Si bé l'estrella de cine per adults, la més cercada en l'actualitat en les distintes xarxes de pornografia, ha atacat durament aquestes crítiques justificant els comentaris en una senzilla broma, alguns dels aficionats i sobretot les comunitats transexuals en fort creixement i en una guerra continua per aconseguir drets socials, s'han declarat menospreciats per la burla que Mia Khalifa feia d'una persona per la seva orientació sexual. 

Publicitat

Moltes d'aquestes persones descriuen els comentaris de Mia Khalifa com grollers, bruscos i sense cabuda als mitjans socials. 

 

Tot i que les declaracions de Mia Khalifa sorprenen, després de la força que ha mostrat l'actriu americana al rebre presions i amenaces del grup terrorista Estat Islàmic, la veritat és que costa creure que els seus comentaris fossin una mera broma al comprar Caitlyn amb un Decepticon (els robots antagonistes de “transformers” que son la nèmessis dels Autobots)

Publicitat

Opinió

Minut a Minut