Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Tornar la generositat

|

- Publicitat -

He decidit fer-me militant d'ERC perquè m'ha demostrat ser la força més generosa, oberta a la societat i que sempre ha sabut anar més enllà de les sigles pròpies incorporant independents.Es tracta de normalitzar una situació després d'uns anys representant ERC, amb aquest gest miraré de retornar una modestíssima part de la confiança donada, ho devia.

Ja era d'ERC de cor i ara ho sóc amb tots els ets i els uts, i animo a tota la gent que vol un nou país, nacionalment i social, a comprometre's per assolir la República Catalana a partir del 27 de setembre. Jo prenc el meu compromís amb ERC perquè és un partit generós, de gent que ho dona tot, fins i tot és capaç de posar el país per davant del partit. He viscut en carn pròpia la seva generositat quan em van plantejar ser el candidat a les eleccions espanyoles de l'any 2011 i novament aquest 24M, en aquest cas ERC-Barcelona em va permetre ser el candidat a l’alcaldia a la capital.

He vist el partit treballar, organitzar-se, deixar-se la pell explicant un projecte per fer una política més neta i justa, més propera i amb un clar sentit de país des de totes i cadascuna de les tribunes institucionals que se’ls hi oferia. Però també l’he vist sortir al carrer, ser al costat de la gent i veure com la il·lusió de militants, simpatitzants i amics es transmetia en els mil i un actes que s’organitzen per buscar crear la nostra anhelada República.

Ara més que mai ens hem de comprometre i animo a tothom que s'estima aquest país, des de l'àmbit que consideri, a treballar i implicar-se pel projecte col·lectiu més important de la nostra  història. 

Alfred Bosch
Cap del Grup Municipal d'ERC a Barcelona

Publicitat

Opinió

Minut a Minut