Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

En hora Bona al PP

|

- Publicitat -

La veritat és que després dels resultats de les eleccions municipals i autonòmiques d’ahir al País Valencià hem de dir en hora bona, que no enhorabona al PP, jo no sé si als valencians s’ens pot aplicar allò de “Banyut i pagar el beure”. Tot i entendre que les eleccions municipals són unes eleccions de tipus especial, que es vota més la persona que el partit, no entenc com una persona que s’estimi mínimament el seu país pot votar el PP. Només cal fer una volta per Orpesa de Mar i entendre el que vull dir.

Potser soc jo que no entenc que la Formula 1, la Copa Amèrica, la ciutat de les arts i les ciències, Marina d’Or i Terra Mítica són polítiques que donen feina i turisme de qualitat al nostre País, a més de situar-la en el mapa del mon. Potser soc jo que no entenc que s’han de fer més camps de golf com el de Pego, Oliva, Pedreguer, Xàbia, etc, enlloc d’invertir en l’horta i en altres aspectes que no donen rèdit econòmic, potser hauria d’entendre que el valencià no és avui en dia una llengua útil per als International Business i si la llengua d’eixos lares.

Publicitat

Doncs no ho entenc senyors, que em perdonen la meua burrera, ja sé que plorar no serveix de res, que hem de seguir treballant i que sempre serem fidels al nostre país. Sé que al menys el Bloc ha entrat a les Corts i algú parlarà en valencià, (no com l’anunci de campanya del PSPV del C9), sé que hi ha molts regidors al llarg del País del Bloc i alguns d’ERPV que abans no hi eren, que això és una cursa de llarga distància i no de 100 metres, etc. Que volen que els hi digui no ho entenc i em dol que el nostre país sigui la “Comunidad de Vacaciones” i a més ho consentim i ho legitimem a les eleccions municipals, per molts vots de morts empadronats a pavellons esportius i neo-habitants d’Orpesa que hi hagin.

Com a mínim puc celebrar que a les Illes Balears el Partit Popular no ha revalidat la majoria absoluta, ni al Parlament, ni a cap dels Consells, ni a l’Ajuntament de Palma, a l’ajuntament del meu poble honrosa excepció han arrasat tot i fer i desfer amb el castell de Bendinat.

Per cert, records a la Maria de la Pau, flagrant consellera de cultura de les Illes, (o no),

Publicitat

Opinió

Minut a Minut