Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Salvem Son Espases

|

- Publicitat -
Tenc un amic que m’estim com un germà, en Juanjo Martí que m’ha enviat unes reflexions sobre l’escàndol de Son Espases. En Juanjo em deia el següent:
Com a Mallorquí m’agradaria poder contribuir a s’illa, fer qualque cosa que pugui contar a n’es meu nebot quan sigui gran i que se senti orgullós, com es que poden contar a Sóller que varen participar a sa construcció des tren o es que obriren camí per França i les amèriques per tornar amb duros i invertir-los aquí. He estat pensant que podria fer, hi ha dies que un es planteja tot el que veu, i avui ha estat un d’aquests dies. He descartat ser polític, molt de trui, molt de ferem i bones pagues mentrestant passen es tres primers anys i torna es cacau. Voldria ser ecologista i defensar que Mallorca no desaparegui entre carreteres i ciment, però m’han dit que hauria d’estar en contra des correbous i es cunyat que es de Fornalutx no li feria gràcia. També emulant es padrins, fer-me empresari i tenir un negoci, però avui com avui, es petit empresari li donen llosques a dreta i esquerra, i més que alegries donaria deutes a n’es nebot. Llegint es diari ho he vist clar, ja no en tenc cap dubte, he de ser manobre a Son Espases. Mos juntarem gent de tot arreu, ficarem ciment i totxos dia i nit per tenir-ho enllestit. És de ben segur lo millor doncs tant de pactes com ppactes n’han estat d’acord, som-hi idò. Com es que ferem piràmides, amb sa benedicció des faraó i s’acceptació des nou rector de la real Deu mos en guarda. Es nebot podrà dir que es conco va posar pedres, i amb un poc de sort si encara en queden podrà comprar un piset a una de ses quaranta urbanitzacions que en faran devora. Per sort sa padrina guarda un parell de fotos d’un temps, on vorà ametllers i oliveres, camins i polsegueres.
 
A Mallorca es va pactar com a conditio sine qua non per a constituir el nou pacte de progrés que no es destruís Son Espases, i ara tot això és paper mullat.. A tot això la nostra amiga Maria de la Pau i el cap d’informatius IB3, segueixen sortint a la televisió pública de les Illes Balears, facturant, manipulant i fent un programa patètic. Qui estima Mallorca no la destrueix, però això s’aplica a dreta i esquerra, a Espanyols i Catalans, o sigui que un poc de decència democràtica i estima al país.
Publicitat

Opinió

Minut a Minut