Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El diari GOL ataca i posa en dubte a Pep Guardiola

|

- Publicitat -

La paranoia que aquesta publicació gratuïta té en contra de tot el que faci olor al Barça de Joan Laporta arriba a límits propers a la mania persecutòria. Tot i que el seu candidat electe, Sandro Rosell, ja fa temps que exerceix el tan somiat càrrec de president del Barça, l’odi que destil·la el diari GOL no s’ha pogut contenir després de l’èxit electoral i encara dóna cops de puny, a cegues i amb els ulls plens de ràbia contra qui ha fet el Barça que estem gaudint aquesta temporada.

És de vergonya aliena veure com a la portada del diari GOL, Johan Cruyff, Joan Laporta, Ferran Soriano o Sala i Martín són posats al mateix sac que Tomás Roncero, Eduardo Inda, Florentino Perez o José Mourinho. Només pot tenir una explicació, l’ombra dels anys de gestió laportistes, no ha desaparegut del Camp Nou i està hipotecant tot el rumb del Barça actual. És tal l’empenta que se li va donar al Barça després del mandat de Joan Gaspart, que fins i tot molts mesos després de la marxa del president Laporta, les seves decisions eclipsen al nou president.

Publicitat

I es que això és realment el que temen i motiva els atacs irracionals contra el millor passat de la història blaugrana: les medalles pels títols que poden caure. Si l’equip d’aquest any aconsegueix guanyar algun títol, està clar que part de la massa barcelonista assenyalarà encara a Joan Laporta com el responsable d’aquests triomfs, impossibilitant el reconeixement del nou president i deixant-li una llàntia inesborrable a l’expedient. Per això l’oposició encara no s’ha acabat, perquè sinó, Sandro no es podrà penjar cap medalla.

Però tot plegat es torna més irritant i perillós, quan des d’aquest pamflet incongruent -que només destaca per la seva encertada maquetació estètica- s’ataca a Pep Guardiola. De l’estiu ençà, hem pogut veure diferents insinuacions dins dels seus redactats plens de bilis, però en l’edició d’avui dilluns 24 de febrer, s’ha constatat el que ja s’intuïa: La figura de Pep Guardiola fa molta por a l’entorn de Rosell perquè és l’única via d’oposició que pot reeixir, l’única figura que el domini dels mitjans massius blaugranes, no pot tombar.

És per això que en la columna del diari Gol que hi ha adjunta en aquest document, es pot veure com de nerviós està l’entorn rosellista amb la renovació de Pep Guardiola i com els hi fa bullir la sang el fet que l’estandart de la millor gestió blaugrana, només vulgui renovar any a any, dominant així el rumb esportiu del club de manera magistral. I és que l’excelent gestió de l’anterior junta, com he dit abans, continua marcant l’agenda del titella Rosell de la mà del darrer entrenador triat per Laporta, l’expresident -per molt que els redactors de GOL no se n’hagin adonat- amb més títols importants de la història.

Això sí, que ningú esperi tanta honradesa com per firmar l’article on s’ataca a Pep, la decència periodística i el Diari GOL són conceptes antagònics.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut