Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

LA MONTBLANC DE JOHN LENNON

|

- Publicitat -

La prestigiosa casa d’articles d’escriptura i complements de luxe Montblanc s’ha afegit al record de John Lennon amb motiu del 70è aniversari que se celebraria el proper 9 d’octubre. Per a l’ocasió Montblanc ha fabricat una ploma amb nom de John Lennon de la qual s’ha fet 3 versions diferents.

D’una banda la “John Lennon Special Edition”, amb un estil vintage de resina negra que evoca els discos de vinil. El clip té forma de braç de guitarra i la ploma porta el segell de la pau gravat. Una part dels beneficis d’aquesta venda es destinaran a fomentar programes de formació d’arts i música contemporànies.

Publicitat

La Montblanc “John Lennon Commemoration Edition 1940” és una edició limitada a 1940 còpies (en referència al seu any de naixement). El seu disseny s’ha fet en plata amb relleu que recorden el mosaic que hi ha a Central Park de Nova York (l’Strawberry Fields). El clip té la mateixa forma de braç de guitarra amb una incrustació de color blau en referència al vidre blau de les ulleres de Lennon i la data de la publicació del disc “Imagine” (02-10-1970). La ploma porta igualment el símbol de la pau gravat.

La joia de la corona és la “John Lennon Limited Edition 70”, que jugant amb l’edat que compliria Lennon a l’octubre és una ploma amb to blau de la qual s’ha fabricat 70 exemplars. La paraula “Imagine” destaca al voltant de l’esquelet de la ploma i també s’hi representen les tecles d’un piano. El clip té un safir de color blau i incorpora 3 diamants amb els acords de la música d’”Imagine”.

El preus aproximats són de 750, 2.000 i 20.000 euros respectivament. Montblanc ha dissenyat un web molt interessant que a banda d’explicar el producte repassa la trajectòria vital i musical de John Lennon de manera molt atractiva i interessant. http://www.montblanc.com.es/john_lennon/

Publicitat

Opinió

Minut a Minut