Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

JOHN LENNON. GIMME SOME TRUTH

|

- Publicitat -

Coincidint amb el que seria el 70è aniversari de John Lennon (nascut el 9 d’octubre de 1940) està prevista l’edició remasteritzada de diversos discos de Lennon i alguns recopilatoris.

El 8 títols previstos per a la seva edició el dia 4 d’octubre (el dia 5 als Estats Units) són els següents:

Publicitat

John Lennon/ Plastic Ono Band (1970)
Imagine (1971)
Some Time In New York City (1972)
Mind Games (1973)
Walls And Bridges (1974)
Rock ‘n’ Roll (1975)
Double Fantasy (1980)
Milk And Honey (1984)

La totalitats dels discos (121 temes en total) s’ha remasteritzats als estudis d’Abbey Road de Londres i als Avatar Studios de Nova York, sota la direcció de Yoko Ono i un ampli equip d’enginyers a les ordres de Allan Rouse (Londres) i George Marino (Nova York). Evidentment els discos reprodueixen la portada original i s’acompanyen d’un llibret amb noves fotos i notes escrites pel periodista musical anglès Paul Du Noyer.

El darrer disc de Lennon publicat en vida s’editarà amb el títol “Double Fantasy Stripped Back” en format de doble CD.

A més per al mateix dia 4 d’octubre està prevista l’edició del recopilatori “Power To The People. The Hits” amb una selecció dels 15 temes més destacats de John Lennon del qual es farà una edició en disc senzill més una altra que s’acompanya d’un DVD amb els clips promocionals de les 15 cançons.

“Gimme Some Truth” és un recopilatori que recull una selecció de 72 dels principals temes de John Lennon. Es presentarà en format de 4 cd’s i s’acompanyarà d’un llibret de 24 pàgines amb fotos poc conegudes i textos del crític musical americà Anthony De Curtis. Els 4 discos recullen temàticament la trajectòria musical de Lennon amb els següents títols:

Roots (versions i influències del rock clàssic)
Working Class Hero (cançons polítiques i de temàtica social)
Woman (cançons d’amor)
Borrowed Time (cançons sobre la seva vida i vivències)

Finalment “Signature Box” és una caixa que aplega els 8 cd’s remasteritzats, un disc amb material de col·leccionista i gravacions no publicades anteriorment i un EP amb els singles publicats per Lennon que no havien aparegut als discos. Els 11 CD’s es presenten en una caixa amb un llibre de format disc i una làmina d’edició limitada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut