Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

NOUS BOXSETS DELS BEATLES I JOHN LENNON

|

- Publicitat -

 

Amb motiu de la celebració als Estats Units de l’anomenat ‘Record Store Day’ es va posar a la venda de manera exclusiva per a les botigues de música participants dues caixes amb vinils dels Beatles i John Lennon. Tot i que les caixes només es podien adquirir en persona i durant un sol dia, ara es poden adquirir de manera exclusiva a la botiga on-line dels Beatles (www.beatles.com).

Publicitat

 

Pel que fa la caixa dels Beatles està formada per 4 singles, amb 8 temes remasteritzats que es publiquen per primer cop en aquest format. S’han posat a la venda inicialment 10.000 exemplars als Estats Units i 1.500 al Regne Unit. La caixa s’acompanya d’un pòster amb una fotografia del recentment traspassat Robert Whitaker i un adaptador per a singles. Els singles són els següents:

 

1- Ticket To Ride/ Yes It Is

2- Hey Jude/ Revolution

3- Something/ Come Together

4- Yellow Submarine/ Eleanor Rigby

 

Pel que fa a John Lennon s’ha posat a la venda la caixa John Lennon 40th Anniversary Vinyl Box Set, amb l’LP Imagine en vinil de 180 grams, un EP de vinil blanc amb 6 temes extrets de la caixa John Lennon Anthology i el pòster i les dues postals de l’edició original. La tirada als Estats Units ha estat de 5.000 exemplars i 500 al Regne Unit.

 

Els temes inclosos a l’EP Imagine Sessions són els següents:

 

Side One

 

1- Baby Please Don’t Go

2- Imagine

3- How Do You Sleep?

 

Side Two

 

1- Jealous Guy

2- Oh! My Love

3- I Don’t Wanna Be A Soldier

 

 

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut