Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

YOKO ONO EN DEFENSA DE LES PUSSY RIOT

|

- Publicitat -

Yono Ono ha emès un comunicat en defensa del grup de punk rus Pussy Riot, que està processat per haver improvisat una ‘oració punk’ a la catedral ortodoxa de Crist Salvador. L’oració portava per títol Santa Mare de Déu, fes fora Putin.

 

Publicitat

Això va succeir el 21 de febrer i el règim de Putin ha decarregat amb ira la força de la seva llei contra les tres components de Pussy Riot, que s’enfronten a una petició de pena de presó de 3 anys per part del fiscal de l’Estat.

 

Nombrosos organismes i intitucions internacionals s’ha posicionat contra aital disbarat feixista, entre elles Amnistia Internacional. També el món de la música ha deixat sentir la seva veu, com ara Sting, Jarvis Cocker o els Red Hot Chili Peppers.

 

La Yoko Ono ha manifestat: “Sr. Putin, vosté és un home intel·ligent. No cal lluitar contra els músics i els seus amics. Deixi espai a les presons per als delictes més greus. Llibertat per Pussy Riot.”

 

Cal recorda que a l’època soviètica els discos dels Beatles van arribar a estar prohibits a la URSS. Els Beatles, i la música rock, eren qualificats com a un element de la degeneració d’occident. Sembla que les coses no han canviat.

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut