Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

INTERNATIONAL BEATLES WEEK A LIVERPOOL

|

- Publicitat -

Com cada any a finals del mes d’agost, Liverpool acull la trobada Beatle més important del món. La ciutat que va veure nèixer els Beatles celebra entre les dies 22 i 28 d’agost la International Beatles Week.

 

Publicitat

Una setantena de bandes de tribut als Beatles i als seus membres en solitari, arribades d’arreu del món, actuaran en diverses ocasions al llarg d’aquesta setmana intensa, que recordarà els 50 anys de la publicació del primer single dels Beatles. Alguns del noms propis més destacats de l’univers beatle hi seran presents, com ara Andy Peebles, Gerry Marsden, Ray Connelly o Mark Lewisohn, conisderat l’investigador més important del món en temàtica Beatle i autors de diversos llibres de referència com The Complete Beatles Chronicle i The Complete Beatles Recording Sessions.

 

El punt central de la festa serà la Beatles Convention que se celebrarà a l’hotel Adelphi, a on durant 14 hores es podrà escoltar 30 grups d’arreu del món, xerrades de gent diversa, entrevistes, passis de video i presentacions de pel·lícules. També s’hi celebrarà durant tot el dia una fira beatlemaniaca i un subhasta.

 

La ciutat dels Beatles es podrà visitar amb el Magical Mystery Tour que en un autocar idèntic al de la pel·lícula recorre els principals llocs beatles de la ciutat i també es pot fer una excursió en ferry pel riu Mersey, tot escoltant grups que hi actuen en directe al vaixell.

 

Més info a www.cavernclub.org/beatles-festival-2012

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut