Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES INÈDITES DELS BEATLES A PAMPLONA (NAVARRA)

|

- Publicitat -

Pamplona s'afegeix als homenatges que recorden els 50 anys dels Beatles amb una exposició fotogràfica inèdita fora de Londres. L'Ajuntament de Pamplona mostra a la Sala Comte Rodezno 35 fotografies, en color i blanc i negre, dels components dels Beatles, imatges que pertanyen a l'agència internacional GettyImages.

 

Publicitat

Es tracta d'imatges que per primera vegada s'exposen fora de la capital britànica i que únicament es poden contemplar a la GettyGallery londinenca. La mostra estarà oberta al públic fins al diumenge 27 de gener, amb entrada gratuïta. L'exposició suposa un recorregut fotogràfic des del naixement del grup el 1962 fins a 1969, any en què van realitzar el seu últim directe al terrat de la seva discogràfica Apple Records. Precisament una imatge d'aquest moment forma també part de la mostra i per tant part de la història de la música.

 

En les fotografies es podrà veure també una altra cara dels components de The Beatles. Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney i John Lennon apareixen en algunes instantànies en concerts o en platós de televisió en països com els Estats Units o Suècia o rebent premis. Però en altres imatges, fora dels escenaris, mostren actituds relaxades i curioses, com per exemple amb un bany a les platges de Miami, prenent un cafè a Estocolm, jugant a les cartes, sent rebuts per una multitud a Londres o compartint Paul McCartney vagó de tren amb Mick Jagger.

 

A més de poder veure les fotografies i de recordar a una de les bandes més importants de la història de la música, els visitants de l'exposició podran adquirir una còpia de les fotografies exposades, impreses en fibra o resina del negatiu original i que Getty Images enviarà al seu domicili.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut