Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

HA MORT TONY SHERIDAN

|

- Publicitat -

El músic anglès Tony Sheridan ha mort aquest dissabte 16 de febrer segons ha confirmat l'entorn de músic. Des d'abans de Nadal, Sheridan es trobava ingressat a un hospital d'Hamburg per problemes de cor, que finalment no ha pogut superar.

 

Publicitat

Anthony Esmond Sheridan McGinty naciór el 5 de maig de 1940 a Cheltenham. Es va iniciar, com molts músics en aquella època, al skiffle i participar amb diferents formacions en programes famosos de la televisió de l'època com Oh! Boy o Boy Meet Girl. Al maig de 1960 es va acostar a Liverpool per telonar a Gene Vincent, amb els Beatles entre el públic. Després d'una actuació a Londres, Bruno Korschmider el va contractar per actuar en els seus locals d'Hamburg el juny de 1960.

Tony Sheridan va coincidir amb els Beatles al Top Ten Club el 1961. Sheridan tenia previst gravar un disc per a la companyia Polydor alemanya. Necessitava un grup d'acompanyament i va demanar als Beatles que fossin aquest grup. Les sessions d'enregistrament es van fer entre el 22 i el 23 de juny de 1961. Els Beatles van interpretar dos temes en aquestes sessions, Ain't She Sweet i Cry For A Shadow, l'única composició de la història signada per Lennon i Harrison. Els altres temes acompanyant Sheridan van ser If You Love Me, My Bonnie, The Saints, Why, Nobody 's Child, Sweet Geòrgia Brown, Kansas City i What'd I Say.

Tony Sheridan residia a Alemanya, i era un músic apreciat i valorat.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut