Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

GENEROSITAT I UNITAT

|

- Publicitat -

Ha arribat l'hora. Amb el centre dreta autonomista finalment partidari d'anar per feina en el procès sobiranista, ara el que cal és que definitivament deixin de confondre els seus interessos amb els del país. 
El moment s'ho val, s'està anant en la direcció que toca, però s'ha de ser conscient que necessitem fer el camí amb tota aquella gent que creu imprescindible una regeneració democràtica i un caire molt més social i humà de l'acció pública. 
Estic convençut que amb un missatge nítid i inequívoc en aquest sentit adreçat a aquest important segment de la població, per tal que se sentin integrats en el procès, podrem tenir la força definitiva per assolir l'objectiu de la independència. I garantirem, de passada, que el nou estat que ha de nèixer, ho farà amb una sensibilitat social i democràtica renovadora i inclusiva.
Afrontar la recta final del procès sense la inclusió d'aquesta part de la ciutadania, implicarà, de facto, que entre el front espanyolista i els que defensem la sobirania nacional, es consolidi un tercer bloc que abanderarà la radicalitat democràtica, la regeneració i la reivindicació de més justícia social. Si som capaços de no provocar l'assentament d'aquest tercer espai, els seus potencials integrants s'acomodaran majoritàriament, sens dubte, al nostre costat.
I llavors podrem parlar amb la boca gran de generositat i de unitat. I a més, vencerem segur. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut