Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Els 10 millors llocs per treure fotos de Manhattan

|

- Publicitat -

La imatge de Nova York més fotografiada és l'espectacular silueta dels gratacels del Downtown de Manhattan, de dia quan millor es defineixen la seva altura i de nit amb les milers de llums il·luminant-ho. Segur que tu tampoc vols perdre't les millors vistes de Manhattan, així que pren nota dels 10 llocs des d'on treure les millors fotografies:

Les 10 millors vistes de Manhattan:

Publicitat

Una frase que m'encanta diu que “el millor moment d'un viatge és el seu record” i si hi ha una manera bonica de recordar Nova York és amb imatges de postal com les que podràs obtenir si em fas cas i visites algun d'aquests llocs.

1. Des del Empire State Building

Les vistes des del Empire State Building, l'edifici més emblemàtic de la ciutat, són espectaculars. Gaudeix-les de dia o de nit des d'un dels 2 observatoris dels que disposa (plantes 86 i 102), obert de 8 am a 2 am.

2. Des de Brooklyn Bridge Park

Un dels meus llocs favorits per treure el millor de Manhattan és des del Brooklyn Bridge Park. Just per sota de l'imponent Brooklyn Bridge es troba aquest modern parc on pots gaudir d'un agradable passeig pels seus molls panoràmics, la seva zona de pícnic i la zona esportiva amb pistes de futbol, boleibol etc. i fotografiar una de les millors vistes de Manhattan.

3. Des de Roosevelt Island

La petita illa de Roosevelt és un lloc poc freqüentat però que mereix la pena incloure-la a la teva visita si disposes de diversos dies a la ciutat. Arribar a la illa a bord del famós telefèric ja és de per si tota una atracció. I una vegada a la illa, caminant pel Four Freedoms Park gaudiràs d'una altra de les millors vistes de Manhattan, en una sola foto podràs captar el Empire State, el Chrysler Building i l'edifici de l'ONU.

4. Des del cel en helicòpter

A vista d'ocell la ciutat és simplement espectacular. És cert que  sobrevoloar en helicòpter Nova York és una activitat cara si la compares amb qualsevol de les altres, si t'ho pots permetre les vistes de Manhattan des del cel no et defraudaran pas. És una vegada a la vida i la imatge quedarà per sempre gravada a la teva memòria!

5. Des del Top of the Rock

En el complex d'edificis de Rockefeller Center es troba el Top Of The Rock, un observatori panoràmic de 360º on podràs gaudir de les millors vistes de la ciutat. Puja al capvespre i fotografia la millor posta de sol sobre els gratacels de Manhattan.

6. Des de Governors Island

Una visita que mereix molt la pena per l'entorn i perquè des d'aquí gaudiràs d'una les millors vistes de Manhattan és la desconeguda Governors Island. Consulta el calendari ja que solament està oberta al públic els mesos d'estiu. Si coincideix amb les dates del teu viatge pren-te el teu temps per gaudir d'imatges com aquesta.

7. Des de l'Estàtua de la Llibertat

Una de les activitats que no has de perdre't durant la teva estada a Nova York és l'excursió de mig dia a l'Estàtua de la Llibertat i Ellis Island. A més de gaudir de la bellesa de Miss Liberty i de la història de Ellis Island, et quedaràs amb la boca oberta amb les meravelloses vistes de Manhattan.

8. Des de New Jersey

Creua a l'estat de New Jersey per gaudir de les vistes des de l'altre costat del Hudson River. Encara que dista molt poc de New York veuràs que l'entorn és completament diferent, aquí no arriba el ritme frenètic de Manhattan!

9. Des del Brooklyn Bridge

Recorrent el pont més famós de Manhattan es gaudeix d'unes vistes espectaculars. Un consell: creua-ho de Brooklyn a Manhattan per tenir davant teu tot el skyline.

10. Des d'un creuer al capvespre

Hi ha diverses companyies que ofereixen creuers pel Hudson River per gaudir del skylinede New York tant de dia com de nit. El famós creuer Habour Lights, és ideal per gaudir del skyline de Manhattan al capvespre, la ciutat de nit llueix com mai.

També pots trobar més informació al meu blog VOYaNYC | Nueva York como nadie te ha contado

Publicitat

Opinió

Minut a Minut