Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Catalunya Ràdio i Gaziel

|

- Publicitat -

Substituir a l’inefable Antoni Basses no és bufar i fer ampolles i aquest és el repte que té Neus Bonet aquesta temporada al capdavant dels Matins de Catalunya Ràdio. Alguns esperen amb candaletes que arribin els primers índex d’audiència que evidenciïn que Catalunya Ràdio té menys oients als matins.

Entre els qui ho esperen amb més ansietat hi ha el Grupo Godó i, naturalment, la Vanguardia. De moment, ja hi han posat el seu granet de sorra. Els fins no fa gaire tertulians als matins de Catalunya Ràdio s’han passat a RAC1. Entre els tertulians actuals no hi ha Francesc Marc Àlvaro, no hi ha Jordi Barbeta, no hi ha Jordi Juan i no hi ha José Antich.

Publicitat

El Grupo Godó no tolera que la ràdio nacional de Catalunya pugui fer ombra a la seva emissora RAC1. Una emissora de la que se serveixen descaradament cada matí per fer publicitat de tot el que diu el diari i, de passada, negar l’existència del Periódico, gran competidor de la Vanguardia. Per no parlar, ja del 20 minutos. Diari gratuït i, actualment,
més llegit que la Vanguardia. Si Gaziel fos viu, podria afegir a la seva història de la Vanguardia un capítol més. Aquest seria un capítol tan lamentable com tots els que explica Gaziel de la seva època de director i corresponsal. No desentonaria.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut