Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Gràcies a Messi, Xina invertirà en una fàbrica de cotxes a Catalunya

|

- Publicitat -

Avui els mitjans de comunicació han obert portades amb la notícia de la presumible inversió milionària d’un fabricant de cotxes xinès. “Chery” és la marca comercial que vol aconseguir una plataforma per entrar a Europa. Fa pocs mesos va fitxar a Lionel Messi com ambaixador i imatge de l’empresa i que millor per aconseguir les seves fites comercials que instal•lar la primera fàbrica a Europa, a Catalunya.

Malgrat tots aquests fets reals com la vida mateixa, la desesperació a les files socialistes els ha portat a exagerar el paper del President de la Generalitat en la consecució d’aquesta fita. Les imatges dels mitjans de comunicació de la visita a la Xina, ens presentaven a un home sol, visitant la seu de l’empresa xinesa, un intent d’acaparar un protagonisme gens creïble. Tothom sap que inversions com aquesta necessiten d’un treball en equip i global, de molts mesos de treball i de gestions silencioses, des de la mateixa Conselleria del republicà Josep Huguet passant per la col•laboració del President del Barça Joan Laporta, un treball a l’ombra que els estreteges del carrer Nicaragua han volgut amagar i acaparar.

Menys mal que tenim a un crack de veritat, menys mal que Messi ens retorna allò que rep de molts catalans i catalanes, ens torna una inversió que pot ser interessant i, sobretot, obra la porta a la segona economia mundial desembarqui a Catalunya com a porta d’entrada a Europa.

Publicitat

Gràcies Messi. Gràcies Conseller Huguet. Gràcies President Laporta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut