Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Rubalcaba: “Qui fa un pols a l’Estat, el perd”

|

- Publicitat -

Mentre estem entretinguts amb la nefasta actitud dels controladors aeris que ha portat el caos als aeroports de tot l’Estat, Rubalcaba i el seu equip han provat com és reacciona davant l’aplicació de l’article 116 de la Constitució Espanyola, on és regula els estats d’alarma, excepció i setge.

Rubalcaba és el gran provocador, i com a mostra les seves paraules referides a la vaga salvatge dels controladors aeris, “Qui fa un pols a l’Estat, el perd” una prova més que evident que la solució a l’aturada de l’espai aeri ha estat aprofitada per provar altres situacions.
No poden caure en la versió oficial, el Govern Espanyol ha deixat podrir el conflicte amb els controladors aeris, ha provocat arribar al caos per justificar les mesures presses, que a la vegada serveixen d’avis per navegants, siguin plans Ibarretxe, siguin referèndums pel dret a decidir o altres accions contra la sagrada unitat de la pàtria espanyola.

Publicitat

Rubalcaba i els seus, des de la Ministra de Defensa la catalana Carmen Chacón i el cap del CNI, general Felix Sanz i el seu equip estudiaran tota la informació generada i valoraran la minsa reacció política i social en contra de l’estat d’alarma decretat per decret. El silenci dels líders polítics catalans i dels mateixos ciutadans amb honroses excepcions, generen informacions valuoses als serveis d’intel•ligència de l’Estat, han pogut comprovar que una mica de caos comporta que els ciutadans vegin positiu la proclamació de l’estat d’alarma avui, i el d’excepció o de setge demà. Un simple viatge de plaer perdut genera simpaties a favor de l’autoritarisme, i quasi ningú gosa criticar la deixadesa del Govern Espanyol en deixar podrir el conflicte.

Com volem declarar la independència, si per un bitllet d’avió perdut consentim a l’enemic el seu atac? Ministra Rubalcaba: farem el pols a l’Estat i el guanyarem

Publicitat

Opinió

Minut a Minut