Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Espanya i el TSJC ens han dit adéu, gràcies de tot cor

|

- Publicitat -

#jovulldirAdéuEspanya

Avui és un gran dia, tots aquells que encara pensaven que amb Espanya encara tot es possible, han tingut un disgust de mort, avui han tocat de peus a terra, han vist la realitat. Avui Espanya en un acte de cinisme ens ha obert la porta de bat a bat perquè fotem el camp. Ja no tenim excusa per agafar la porta a la nostra llibertat. Gràcies Espanya, de tot cor.

Publicitat

Avui alguns encara intentaven ser enganyats per Espanya amb l’acceptació d’esmenes modificades, i sort del gat vell de @Gllamazares que ha vetat aquests acords i per una vegada ha quedat clar, fins i tot als més conservadors, que Espanya ens ha dit adéu.

No ens queda cap més camí que un full de ruta clar, concret i precís per fer viable democràticament l’Estat Català, i és necessari que els dos partits més sobiranistes deixin de costat els personalismes i pensin amb Catalunya, un cop tinguem l’Estat Català ja decidirem democràticament el model.

Catalunya no pot esperar més, avui ja som majoria per la independència, i el dia que és visualitzi molts més ens acompanyaran en la fita. Els enemics no els tenim a dintre, els tenim a fora i sinó aprofitem la propera majoria del PP, la sentencia del TSJC contra el català, l’engany de la reforma constitucional i els atacs que patim dia a dia és que no entimen aquest país.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut