Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Una Ciutat Lliure

|

- Publicitat -

Aquesta ciutat es en la que m’agradaria viure a mi i tota la gent, però avui en dia el que tenim dia darrera dia es una ciutat on els ciutadans no pintem res i el partit que esta al càrrec de tots nosaltres després de patir el famós cas de corrupció “Pretorià”, campa per l’Ajuntament al seu aire fent i desfent el que vol quan vol, sense en cap moment mirar pel benestar dels ciutadans.

La ciutat de la que parlo es Santa Coloma de Gramenet on el PSC porta ja un munt d’anys en el poder i sense cap grup polític que li faci cap oposició en el consistori, aixo ha portat a la nostre ciutat que el ciutadà quedi relegat a ser nomes un simple espectador de totes les decisions d’aquesta gent, encara que el poble s’haguí mobilitzat per moltes d’aquestes decisions preses unilateralment i que a la llarga s’han vist moltes d’elles implicades dins del cas de corrupció “Pretòria”.

Publicitat

El 27 de Octubre del 2009 es el dia en que va esclatar aquest cas corrupció va porta a presó al Sr.Bartomeu Muñoz en aquell moment alcalde de la nostra ciutat per uns suposats delictes de suborn, corrupció urbanística i blanquejament de diners que fins al moment han originat la detenció de 9 persones mes, i convulsionant a tota la gent de la nostra ciutat per tot el reso en els mitjans de comunicació, la gent es va manifestar davant de la porta del consistori rebutjant a tots els mandataris del grup polític en el poder i demanant que tots ells marxessin, però aixo no va succeir i en una decisió unilateral i per la meva opinió antidemocràtica van posar al càrrec a l’actual alcaldessa la Sra.Núria Parlon.

Des d’aquell moment aquesta gent que aprofita el seu poder per campar en el nostre consistori han estat mirats amb lupa i es d’admirar el treball que ha fet el partit polític sorgit de la gent de la nostra ciutat Gent de Gramenet i de tots els grups que formen dintre d’ell la defensa del nostres drets, el nostre benestar i els paisatges naturals, que aquesta gent que aprofita el seu poder han deixat en un munt d’edificis anomenats “els cúbics” i que encara que el poble estigues en contra d’aquestes decisions ara nomes veiem unes construccions abominables, que en el moment que avui en dia el mon de la construcció els propers anys veurem que passara amb ells.

Peró aquesta gent encara segueix fent el que vol sense pensar en cap moment en els ciutadans de la nostra ciutat, portant endavant legislacions com la de la zona blava on tots els que vivim en aquesta ciutat no tenim cap privilegi i nomes serveix per treure’ns els diners i obligar-nos a tots a tindre parkings privats, ja que els parkings que estan sota control de la empresa Gramepark, de la que després també parlaré, sota el comandament de dirigents del nostre Ajuntament te uns preus inaccessibles per els nostres ciutadans, un problema molt greu aquest del aparcament dels nostres vehicles ja que sense les facilitats que ens tindria que donar aquesta gent, nomes patim també l’assajament de la grua municipal també controlada per Gramepark.

La gestió urbanística que es va articular en els últims tres anys a Santa Coloma de Gramenet a través del seu constructora pública Gramepark-investigada pel cas Pretòria-està plena d’irregularitats. L’auditoria encarregada per l’Ajuntament assenyala que almenys 29 adjudicacions de la societat pública es van realitzar de forma irregular des de 2007. Són contractes d’obres i serveis, segons l’informe, que sumen 35 milions d’euros, dels quals 26,3 corresponen a projectes encarregats a dit.

Les irregularitats van més enllà de les adjudicacions directes. L’auditoria, el diagnòstic coincideix amb el de l’Oficina Antifrau, adverteix que l’Ajuntament va encarregar obres sense l’encàrrec específic del Consistori, “emparant-se en el conveni marc signat entre l’Ajuntament i la societat”, així com en les “aprovacions de la junta de govern “, cosa que l’informe rebutja. Així mateix recorda que l’ex interventora Maite Carol ja va emetre informes negatius sobre aquestes operacions, que en aquest període van sumar 835.000 euros. No obstant això, la consultora no avalua el seu impacte econòmic, legal o financer, per quedar fora “de l’abast del treball” encarregat. L’últim bloc d’irregularitats correspon a projectes que es liciten abans que acabi el termini d’exposició pública. D’acord amb l’informe, així es van adjudicar 10 contractes d’obres i serveis que sumaven 7.390.000 d’euros. En la majoria d’aquests casos, però, es dóna més d’una irregularitat.

A data de 30 de setembre del 2009, el deute de Gramepark era de 60 milions d’euros. Aquesta quantitat és 15 milions inferior a la que el jutge Baltasar Garzón va anunciar en el seu primer acte sobre el cas Pretòria. Això es deu que el magistrat va incloure també projectes que havien de començar a executar a finals d’any.

Aquest passat 27 de setembre el El PSC de Santa Coloma de Gramenet va aprovar en un ple els comptes de l’empresa municipal Gramepark, l’aprovació es va produir malgrat que l’empresa ha triplicat les seves pèrdues, que van ser de 9,7 milions el 2009, i seran necessaris 30 milions dels fons municipals per a fer viable la companyia.

Aquesta decisió del grup polític en el poder en la nostra ciutat, l’únic que ha fet es hipotecar el futur de la nostra ciutat per els pròxims anys i totes aquestes decisions preses nomes ens fan veure la política dictatorial que patim tots els ciutadans, però encara personalment els meus ulls surten de lloc, quan en els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, aquest partit va sortir guanyador en el nostre municipi un cop mes i aixo em deixa molts dubtes de cara a les properes eleccions municipals del mes de Maig.

La nostra ciutat necessita un canvi dins del consistori i no podem permetre continuar 4 anys mes d’una política que ens ha portat a tota la gent del poble a viure amb les regles i decisions d’aquesta gent, tindríem que fer tots els colomencs una reflexió de si volem un futur millor per tots nosaltres o continuar patint aquesta política on tots nosaltres no pintem res, d’una vegada demanaria a tots fer un exercici de seny i que entre tots retornem la llibertat a la nostra ciutat, molt necessitada d’una regeneració política i en la que tots els ciutadans tinguem veu dintre del consistori.

Per aixo jo tinc molt clar a quin partit polític donaré el meu vot i el meu suport, aquest partit es Gent de Gramenet, l’únic partit que reflexa la preocupació per els problemes de tots nosaltres i que ens defensaran amb ungles i dents si cal, perquè el nostre futur sigui mes prosper, per aixo nomes puc dir “Endavant Gent de Gramenet”.

Salutacions a tots/es i Visca Catalunya Lliure

Publicitat

Opinió

Minut a Minut