Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El moment de la reacció

|

- Publicitat -

Bon dia companys/es, un nou  dia de lluita comença i com sempre un nou atac del Regne d’Espanya o de la gent que esta en contra de la llibertat de la nostra terra, vol que siguem mes febles, però això mai ho aconseguiran.

Encara que a dia d’avui el que mes l’agradaria al President de la “Gene” i el seu equip de govern es adormir i anestesiar aquest sentiment rupturista, l’únic que estan aconseguint amb les seves mentides i la seva política que ja vam patir per part del Sr. Pujol, es que “el peix al cove” i els pactes amb el PP o PPC nomes els portaran tot el contrari del que tots ells desitgen.

Publicitat

Aquestos senyors, ara amb el Sr. Duran intentant venent el famós “Pacte Fiscal”, que personalment penso que no s’ho creuen ni ells, en el moment econòmic que avui en dia esta subsistint l’economia del Regne d’Espanya, on les seves arques estan buides i poden donar gracies de que ja ens xuclen prou la sang a Catalunya, per poder tirar cap endavant, arriba el Sr. Mas i el Sr. Duran i pensen que ens donaran millores a la nostra ofegada societat amb el seu “Pacte Fiscal”, siguem realistes i no ens deixem enganyar per aquestes solucions miraculoses, que nomes ens portaran al nostre país, molts desitjos i un govern de dretes que ens atacarà la llengua i que per descomptat ens arraconarà i ens ofegarà fins que arribi el moment de reaccionar.

Aquest es el panorama que tenim, amb una Esquerra ensorrada i fragmentada per molt que tots desitgem que arribi el dia que es preguin seriosament la lluita per la nostra llibertat i no lluitar per els seus personalismes, egos i els beneficis que els porta aquesta fragmentació, no tindrem res que fer, en el nostre país ara les dretes tant la nacionalista, com la autonomista, campen pel nostre territori com volen i l’únic que faran, fins que no tinguem una esquerra que els pugui plantar cara, es intentar amb totes les seves forces eliminar aquest sentiment independentista que dia darrera dia augmenta i que els fa una por abominable.

Així que personalment crec que tota la gent que som d’Esquerres tindríem que reflexionar d’un cop ja i posar-nos a treballar en un Front d’Esquerres, com ja van fer els nostres avantpassats en l’any 1936 i que va portar la tranquil·litat necessària en aquell moment, deixem les lluites entre nosaltres per altres estones, ara ha arribat l’hora de fer tots una pinya i defensar la nostra terra amb ungles i dents, no deixar que ens ataquin mes la llengua i tot el que representa el nostre patrimoni cultural i les nostres tradicions, però per sobre de tot tornar tots cap el camí de la lluita per la independència de la nostra terra.

Salutacions a tots/es i Visca la Terra Lliure

Publicitat

Opinió

Minut a Minut