Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

LA CLAU POLÍTICA DEL INDEPENDENTISME!!!

|

- Publicitat -

LA CLAU POLÍTICA DEL INDEPENDENTISME HI SERÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL MAIG DE 2015.

Ahir, dia 11 de setembre de 2014 vam fer l’acte social més gran que ha fet Catalunya en tota la seva Història!!!

Publicitat

Es com si a Madrid s’haguessin manifestat més de 10.000.000 d’Espanyols. Oh a París més de 15 milions de Francesos, oh a Berlín més de 20 milions de d’Alemanys…

Per entendre aquestes proporcions que són verdaderament astronòmiques… ho en fet NOSALTRES, els ciutadans i les ciutadanes en el nostre País que és Catalunya.

La primera part de la estratègia política és per convèncer en primer lloc, a nosaltres mateixos que podem tirar endavant un Canvi Polític d’aquesta envergadura!!!

I desprès fer visible a nivell Internacional de que tenim el Dret a Decidir el nostre Futur!!!

Aquest primer Acte Històric-Moral l’hem fet en bona nota…jo diria que d’Excel•lent.

Després de l’Acte Moral que han estat les grans manifestacions d’aquests últims anys. Ara toca l’Acte Legal!!!, les urnes…com diu ara Junqueras :”És necessari fer Desobediència Civil”…Jo ja feia mesos que advertia del marc legal on estem situats. I demanava a la classe política que no segueixin per aquest discurs ja que no era l’adequat dins de la nostra situació Política Espanyola.

La convocatòria del 09-11-2014..ja saben els d’ERC i el CUP que no es podrà fer…per això parlen ara de Desobediència Civil….

El que és cert i factible són les Eleccions Municipals del Maig de 2015. On si hi ha la clau Històrica de poder fer aquest segon Acte Legal de nota …en molta nota…de Matrícula d’Honor…

Si els resultats que s’esperen del vot Independentista és superior el 1.500.000. de vots escrutats a tota Catalunya podrem dir que hi som en el camí de la nostra pròpia Llibertat com a Poble Català.

Amb centenars d’Alcaldes Independentistes arreu de Catalunya i amb l’Estelada penjant dels Ajuntaments serà molt difícil que l’Estat Espanyol no entri a negociar el procés que ens porti a l’Estat Republicà Català!!!

Salutacions cordials……..

©Primitiu Adell Valmanya.
Pedagog-Mestre-Mediador Familiar. Ex-Regidor d’Educació

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut