Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

¿PODEMOS?

|

- Publicitat -

I TANT!!!
 
Podemdemostrar davant de qualsevol urna (legal, il·legal, participativa, voluntària, reivindicativa………………………) que no ens hem cregut la darrera maniobra “clavegueril” per aplicar la màxima que sempre els hi ha funcionat tant bé: DIVIDE Y VENCERÁS. Primer ho van intentar amb UpyD, desprès C´s, més tard escombren en Rubalcaba per promocionar “el cambio” amb el guaperes d´en Pedro Sánchez i ara hi tornen amb Podemos, promocionat fins a la sacietat per les principals indústries periodístiques espanyoles de qualsevol color (tant per parlar bé com malament)
 
Podem manifestar que l´espai electoral que Podemos vol ocupar a Catalunya, el tenim molt ben cobert amb la CUP.
 
Podem malfiar-nos d´un partit que en tan sols onze mesos encapçala la intenció de vot.
 
Podemexigir que d´una vegada per totes respectin la nostra majoria d´edat (és un fet NO NEGOCIABLE) per decidir les nostres prioritats nacionals. Serà llavors quan pactarem amb qui sigui i si s´escau, alló que en resulti més convenient per ambdues parts.
 
Podem continuar mostant-li al món que no cal barallar-nos amb ningú. Pacificament deixarem de deixar-nos influenciar i de fer-li cap cas a l´estat espanyol.
 
Podem desitjar-li molta sort a Podemos en les properes elecciones generales. La necessitaran quan Catalunya es desmarqui.
 

Podem prescindir de Podemos

 
Podem concloure amb èxit el nostre procés.
 
PODEM I HO FAREM
 

Publicitat

 
 
LauraFernández

Publicitat

Opinió

Minut a Minut