Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Espantall

|

- Publicitat -

Fa uns dies que vas deixar d’escriure  a un diari de tirada estatal, desprès de trenta dos anys, potser, donar-los les condolences pel seu retard seria el més convenient. Trenta dos anys de terrorisme periodístic a través de les teves ennegrides ratlles portades des de l’avern, etzibant a tort i a dret, a cop d’ enverinada paraula, per a saciar l’odi dels teus seguidors, majoritàriament esquerranosos i cultivar l’antisemitisme envers d’un moviment terrorista  internacional, que sota l’excusa de la reivindicació d’un nou estat amaga el seu únic desig, l’aniquilació de tot un poble.
 
Amb la teva intoxicació periodística has faltat a la veracitat dels fets, i no per ignorància, sinó pel més pur fanatisme portat a uns extrems deshumanitzadors a través de les teves esfereïdores opinions sobre un tema en que l’únic que coneixes és una part romàntica, Lawrence d’Aràbia.
Sense ser capaç d’humanitzar ambdós  costats del conflicte has acabat transformant-te en una tronada i caricaturitzada imatge  llunyana del que veritablement ha de ser un periodista: un espantall…

Publicitat

Opinió

Minut a Minut