Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Són mala gent

|

- Publicitat -
Els pares ja ho advertien. Compte amb la mala gent! Compte amb qui fa servir l’engany, la traïció, la força i la manca absoluta d’escrúpols. Compte amb qui abusa, perquè creu que el món li pertany, i qui resta convençut d’una superioritat que, a ulls seus, li justifica esclafar qui té al voltant.
Malauradament, els pares, que ja van viure en l’època que els qui avui manen no necessitaven de cap Constitució per cometre les pitjors vileses, tenien raó. Compte amb els del PP, aquell partit fonamentat en el ranci feixisme, amb l’oportunisme franquista, amb… Deixem de buscar adjectius ideològics. Simplement, són mala gent.
Són mala gent que abusa del seu poder. Que esclafa els febles amb llurs reformes. Que aplaudeix i proclama “que se jodan!” als aturats, als treballadors, als jubilats, al 99 % del país que no té carnet del PP ni és banquer. Són mala gent que enganya, que estafa, que fa lleis per protegir les seves piscines, que es mostra orgullosa de la seva fatxenderia, que mai no ha tingut cap escrúpol per fer servir ls pitjors i més vergonyoses males arts, que no li cau mai la cara de vergonya perquè d’això no n’ha tingut mai.

Són mala gent que es mereixen el pitjor i a qui desitjo el pitjor. Són mala gent que es creu aristocràtica i que resulten tan letalment patètics com els Soprano. Són mala gent que mereixeria rebre el mateix tracte que l’atorgat a una esquerra abertzale que, sene tenir un comportament exemplar, no pot comparar-se amb la màquina de matar on participà el fundador del partit. Una màquina de matar anomenada (ja aleshores!) Reino de España, i que avui encara contemplen com el seu “Coto privado de caza”. Són mala gent que no té cap càrrec de consciència a trair el país que afirmen venerar, tot brandant banderes més llargues que la seva monumental barra. Són mala gent que requereix totes les malediccions divines i humanes possibles. Són mala gent que es mereixen el rebuig unànime de tota la comunitat. Són mala gent a qui hem d’acusar del que són. Són mala gent que requereix d’un tracte, si més no equivalent, a qui donen a treballadors, pensionistes, aturats. Són mala gent a la qual hem de recordar les vint-i-quatre hores del dia la seva condició de males persones, mereixedores del menyspreu comú. Són mala gent que espero que paguin per tots i cadascun dels seus pecats, i pels delictes que han disfressat d’una legalitat més que discutible. Al cap i a la fi, el BOE ja fa temps que va caure en mans dels Soprano.
No hi ha més voltes. Són mala gent, i mereixen un tracte d’acord amb la seva alçada moral!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut