Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Contes d’en Jan Bosch 32 M’espera la clientela en un dia igual al d’avui 2

|

- Publicitat -

M'espera la clientela en un dia igual al d'avui 2

Segona part

Un client mira amb detall la cara de la Maribel, la cambrera. Just quan sembla que està cansat de retratar-la, li mira sense afecte la resta del cos. Li serà difícil centrar-se en res. Ella va atrafegada mentre duu safates amb plats que fumegen.

Publicitat

Mentrestant, vaig a prendre nota de les postres als clients que, en tastar el vi, havien fet ganyotes. Em diuen que volen menjar suau. Al poc, en comptes de vigilar, s’empassen un tall de pastís xopat amb whisky. No troben grumolls. Se'l mengen a gust.

Al client que mirava, li deu atraure com ella contorneja els malucs alhora que, entre les taules, s'obre pas amb agilitat de ballarina. Es nota que l'atrau el diàmetre de la cintura i el diàmetre de cul i maluc: els devora en només uns instants. El moviment dels pits li xucla l’atenció amb complaença. En acabat, quan ella s'ajup a servir el menjar en una taula propera, se li'n puja pel darrere la faldilla blau fosc, llavors ell alça el cap i, una mica de reüll, suposo que en percep un culet perfecte. Li dura poc el gaudi perquè ella s'aixeca de cop i volta i se’n va corrents a més taules on amb prou feines la pot veure.

Continuarà…

Joan Guerola

Publicitat

Opinió

Minut a Minut