Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Contes d’en Jan Bosch 61 El necessitava

|

- Publicitat -

El necessitava

M’hi va llançar a una bardissa. Vaig emergir de les profunditats dels esbarzers, fenassos i altres herbes. Per retornar a casa vaig camejar un bon tram.

No m’hi volia pas ni rentar per no tocar el semen que em cobria trossos. No els sentia meus.

Publicitat

Mentre em banyava, durant una estona em vaig esquinçar el sexe i la pell de les cames per tal d'eliminar-ne qualsevol olor.  El fàstic no se n'anava.

No m'hi vaig acostar a cap altre en anys. Però m'agradaven. Em seguien agradant. Estava segura que havia d’aguantar, de persistir. Em vaig començar a tocar, a masturbar i no aconseguia escórrer-me. Feia temps que venia dient-me que calia canviar. Sense rastres del passat.

Vaig sortir amb algun home sense sort perquè no em vaig poder contenir i li vaig demanar que no em toqués. Per força ho vaig deixar fins més endavant. Vaig llegir llibres i revistes. Per satisfer la necessitat d'estar amb algun em vaig autoenganyar. Vaig esperar l'oportunitat per tenir marit, de propietat. Havia d'estar boja si tenia pis i treball, però ells em fascinaven. No era masclista i semblava que la meva companyia li anava bé. El necessitava i prou.

Joan Guerola

Publicitat

Opinió

Minut a Minut