Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Contes d’en Jan Bosch 170 Testimoni de la destrucció 3

|

- Publicitat -

Contes d'en Jan Bosch 170 Testimoni de la destrucció 3

(experiment de conte en futur entre el realisme màgic i la fantasia)

Publicitat

We're fools to make war

On our brothers in arms

Mark Knofler

Tercera part

En Miquel no s'excusarà perquè no valdrà la pena dir-li que ara i adés el provoca. Encara que afligit, no li regalimarà cap llàgrima i més d'un cop no sabrà què fer ni on ficar-se davant dels dits marcats a la galta.

La Cleo no estarà emprenyada per la bufetada. La ignorància li evitarà la rancúnia la qual la podria deixar sense poder veure res durant uns dies i hauria d'anar a l'oftalmòleg, que l'atapeiria de medicaments. Recorrerà a transgredir la normalitat com en temps dels romans i es mostrarà indiferent a la bufetada.

Per sort cap dels dos sabrà la veritat la qual cosa els estalviarà el suïcidi. Al contrari, ella l'abraçarà i ell es deixarà abraçar mentre li mirarà la piga petita del muscle, no fos cas que algun pèl hagués aparcat al seu voltant i, si no fa bonic, la hi arrancarà amb la mà com un bulldozer.

Ella no li seguirà la veta a contracor i se li transfigurarà la cara com quan lluitava a la sorra del circ: els ulls miraran amb violència, s'enduriran les faccions de la cara i es despullarà de seguida alhora que la ment tocarà els brots de la passió. Faran l'amor sobre el terra, on havia estat ajaguda feia una estona. En Miquel pensarà si aniran massa de pressa, encara que aconseguiran no caure en la docilitat amorosa rutinària. Els portarà una companyia mútua de bon rotllo que farà néixer la naturalitat en la participació amorosa.

Continuarà

Joan Guerola

Publicitat

Opinió

Minut a Minut