Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Crideu Arkandú!!

|

- Publicitat -

Arkandú és la màgia que depèn de TU.
Arkandú és la resposta a allò desconegut.
Arkandú és la solució d’allò que és més confús.

Pots fer-la servir quan vols ser fort, i pensar-la quan et cal la sort.
Pots cridar-la quan et sents feliç, i repetir-la quan tens un desig.
Cada cop que sentis el seu so, sentiràs els so d’una il·lusió.

Publicitat

Hi ha una clau i la tens tu, TU ets la clau, tu ets Arkandú!

TU ets la magia!
TU ets la resposta!
TU ets la solució!

Arkandú, catalanes i catalans!! Ens farà falta la seva màgia, ens faràs falta TU.

TU que llegeixes aquestes línies, no defalleixis. Ets fort/a, imprescindible … i ho saps.

No importa si votes CDC, ERC o CUP, deixa que el teu jo es manifesti obertament, crida llibertat, crida dignitat, crida futur, crida avi i àvia, crida mare i pare, crida fill i filla, crida net i netacrida ben fort, però crida!

Digues als polítics que vols participar i dir com vols que sigui el teu nou país.

Digue'ls-hi que no permetràs que ningú, tancat a una sala de negociació, decideixi en nom teu cóm ha de ser el futur col·lectiu de Catalunya.

Digue'ls-hi que ells no poden decidir ni el QUÈ, ni el CÓM, ni el QUAN. Ja els has dit QUE vols la independència, que la vols ARA, i que el cóm ha de ser Catalunya ho decidirem entre totes i tots quan siguem lliures, i que no estàs disposat/da a que et prenguin aquest dret que t'has guanyat a pols.

Ara és quan hem d’estar més units que mai, ser més ferms que mai, i anar de cara a barraca d’una vegada. Tenim la pilota controlada i a la línia de gol. Els nostres adversaris claven puntades i cops de puny als nostres davanters per evitar que marquin. L'àrbitre els amenaça d'expulsió per lluir l'escut de Catalunya (diuen que està prohibit). I ells, a sobre de la línia de gol, discuteixen si han de marcar amb el peu dret, amb l'esquerra o amb el cap, i cóm ha de ser la celebració, tot i no haver marcat encara. Nosaltres som el porter, la defensa i la mitja de l'equip. Si els nostres davanters no ho tenen clar, els haurem d'empènyer per tal que la pilota entri amb ells inclosos. I ja que hi serem tots a dintre, ho podríem celebrar, oi? Però pensar ara quina celebració farem quan marquem, és un error clamorós, i una falta de respecte per a tothom.

El jogo bonito està molt bé, però si perdem ningú no se’n recordarà. Volem marcar JA. ARA no importa si és amb el peu dret, l'esquerra, o amb el cap, no importa qui xuta, ni importa el tipus de celebració que farem. Volem guanyar i fer-ho JA, la celebració vindrà després.

Els fiquem a tots a dins la porteria contrària amb pilota inclosa i guanyem el partit, o tornem d'aquí 100 anys?
 
Cridem Arkandú, cridem visca Catalunya lliure!!

PD: Arkandú és el nom d’una meravellosa cançó del Club Super 3, i una paraula màgica. Vegeu el vídeo: www.youtube.com/watch?v=xZq2ZxB9K-Y (lletra)

Gràcies companys del Club Super3, Arkandú és una meravellosa petita joia que ens permet prendre'ns la realitat amb una mica d'ironia 😉

Publicitat

Opinió

Minut a Minut