Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Quim Torra (i Jordi Calvís), valors en alça

|

- Publicitat -

No conec personalment en Quim Torra però sempre l’he admirat profundament. Em sap molt greu que una persona amb el seu perfil i la seva vàlua s’hagi vist esquitxat per una situació electoral i una normativa de l’ANC que pel que veig i m’expliquen és ben estranya.

Una persona amb la trajectòria d’en Quim Torra és un valor fonamental per a l’independentisme que no hauria de quedar fora de joc ni al de les eleccions a l’ANC ni molt menys del procés d’independència. Com he dit a d’altres ocasions, no hi sobra ningú.

Publicitat

Permeteu-me que us faci cinc cèntims: en Quim Torra ha estat president d’Òmnium Cultural en substitució de la benvolguda Muriel, president de Sobirania i Justícia, director del Born Centre Cultural, és advocat, editor i escriptor, creador de l’editorial “A Contra Vent”, premi Carles Rahola … i podria seguir i seguir. Impressiona.

Tampoc conec personalment a en Jordi Calvís, però pel que puc veure a Internet ha treballat molt i bé pel país. D’igual manera que amb en Quim Torra, penso que no hi sobra ningú, i que cap tribunal censor pot evitar que la gent es pronunciï. Que parlin les urnes i veiem què passa, de fet penso que formen un equip excel•lent que juntament amb les companyes que us he recomanat abans serien imbatibles.

Amics de l’ANC, que ens hem begut l’enteniment o què? Deixar fora una persones com en Quim Torra o en Jordi Calvís es fer-nos un Froilan, vaja, fotre’ns un tret al peu nosaltres mateixos. Apa, algú ho havia de dir.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut