Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El mite de TV3

|

- Publicitat -

Diuen que els nacionalismes es basen en mites, en falsedats i en manipulacions històriques. Doncs, és ben cert en el cas del nacionalisme espanyol, que nega el dreta a decidir, manipula a través de ràdios, diaris i televisions i defensa els atacs feixistes. Pel que fa als mites, en trobem uns quants, el més recent dels quals és el mite de TV3, la gran –segons els nacionalistes espanyols- abanderada de l’independentisme català, que utilitza nens per fer país i que dedica moltes hores i especials informatius a difondre la Via Catalana i també el concert per la llibertat del passat mes de juny.
 
Doncs bé, recordo que l’última vegada que vaig veure jugar la selecció espanyola va ser a TV3, que el programa especial dedicat a Madrid 2020 (malgrat la desfeta) el vaig veure també a TV3, el mateix canal on he sentit les “grans” cançons espanyoles que es presentaven a Eurovisió i on he sentit a parlar tant i tant de la pel·lícula que, any rere any, representa Espanya als Òscars de Holywood. O del cas Bárcenas, que ens l’hi hem trobat fins a la sopa.
 
Ha estat a TV3 on he vist moltes entrevistes, curses i seguiment dels resultats de Fernando Alonso, del fets del tren de Galícia, de les eleccions estatals, dels tennistes espanyols, dels resultats d’Espanya a l’Eurobàsquet o de les declaracions i els posicionaments de Rajoy, de Rubalcaba o del senyor Wert i altres ministres espanyols, de les lleis aprovades per l’estat espanyol i de la renovació del jugador madridista Cristiano Ronaldo  o de la lesió que va tenir l’Íker Casillas en el seu debut europeu d’aquest any.
 
Tot això, a TV3. Crec que podríem començar a desmuntar el mite. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut