Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Un festival 100 % en català

|

- Publicitat -

L'estiu és temps de festivals als Països Catalans, tant de música com de dansa, circ, cinema o poesia. Justament, el festival de poesia més conegut de l'estiu a les comarques gironines és el Poemestiu, un festival que, a part de tenir paritat de gènere i de ser respectuós amb el medi ambient, és 100 % en català, cosa que no passa a la resta de festivals que tenen lloc a Catalunya.

És una vergonya constatar que, majoritàriament, els festivals que es fan al nostre país no aposten ni pel producte català, ni pels artistes catalans, ni pels joves, ni pel talent i l'esforç, ni per la paritat de gènere ni pels cantants locals, ni per omplir de contingut les lletres de les cançons. 

Publicitat

Enguany, el Poemestiu ens porta més de 25 poetes durant els mesos de juliol i agost a 6 poblacions de l'Empordà: Navata, Darnius, Figueres, Castelló d'Empúries, Taravaus i Mollet de Peralada. 

Hi participen, entre d'altres, els poetes Carme Pagès, Quim Ponsa, Montse Cufí, Joan Verdaguer, Albada Albagès, Montse Cercós, Gabriel Maria Pérez, Jep Perxés i Josep Lleixà.

Hi esteu tots convidats. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut