Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Per compensar

|

- Publicitat -

TV3 ha de compensar l'unionisme, segons la Junta Electoral Espanyola, uns genis de la democràcia. Com que avui, que celebrem l'11 de setembre de 1714, quan Barcelona va perdre davant dels Borbons, que, per cert, van llançar 6000 bombes contra la ciutat (perquè ara diguin alguns historiadors espanyols que Felip V era una bona persona), el canal autonòmic retransmetrà una manifestació històrica, de més d'1 milió de persones, llavors cal compensar-ho. Oferim altres dies (també a la tarda, i també en dies festius) temps als partits unionistes. És just, d'allò més just. Com just seria que a Antena 3, La Sexta, TV1, TV2, Telecinco, Cuatro etcètera oferissin el 100 % del seu temps a independentistes, per compensar el 0% que els han ofert els últims mesos.

Ahir em vaig prendre una Cocacola; per compensar, avui em prendré una Pepsi. Aquesta setmana, he menjat molta fruita; per compensar, avui menjaré pastissets i llaminadures. Ahir vaig menjar pasta; per compensar, avui verdura. Ahir vaig fer l'amor amb la Marta; per compensar, avui amb la Txell i demà amb la Núria. Avui he escoltat Rac 1; per compensar demà Catalunya Ràdio, i els propers dies la Ser i Ràdio 4.

Publicitat

Tota la vida he jugat a futbol i bàsquet; per compensar, a partir d'ara practicaré l'hoquei i l'handbol. Per compensar, a partir d'ara El Mundo, El País, La Razón, l'Abc, el Telva, el Pronto, el Gigantes, el Viajes i els 15 canals de TV seran en català. Per compensar, a partir d'ara ja no es multarà qui xiula l'himne l'Espanya, sinó qui xiula el Piqué. Per compensar, les autopistes seran per a les persones i les voreres per als cotxes. Per compensar, les corbates seran per als nadons i els bolquers per als adults.

Per compensar, enviaré aquest mateix article a Libertad Digital.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut