Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Defensem els mestres

|

- Publicitat -

El cas dels 9 del Palau no és l'únic, per desgràcia. Fa més de 25 anys que la caverna, juntament amb algunes entitats d'origen fosc, engeguen campanyes contra l'escola catalana, contra els mestres catalans, contra la immersió lingüística i contra la normalització del català en general, que també ha tingut derivacions en campanyes contra el català als mitjans (TV3 i Catalunya Ràdio), l'església i altres sectors. La llibertat d'expressió dels mestres és bàsica, com també la llibertat de càtedra, i també la llibertat de consciència i els drets civils. És trist que s'assenyalin els professionals, que s'insultin docents, amb guixades i amenaces i que es dubti de la bona feina dels mestres que dediquen la vida als seus alumnes. 
A més a més, cal tenir enn compte que, l'endemà s'un dia ple d'agressions i violència policials, alguns docents es van veure obligats, fins i tot sota la pressió dels mateixos alumnes en molts casos, a parlar-ne i a fer-ne un debat, cosa que no ha d'ofendre ni fer mal a ningú, al contrari. 
Per tant, cal que deixin en pau els docents, que no els assenyalin més, que no els etiquetin ni ensorrin la seva feina i la seva vida, que ara molts d'ells estan de baixa, se senten malament i s'han d'autocensurar, que és una manera més de prohibir. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut