Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ajudem la poesia catalana

|

- Publicitat -

Versos.cat és un dels blocs que més miro, llegeixo, visito, admiro i recomano a tothom. Té de tot, és jove, és català, és maco, és modern i conté una gran riquesa. Sembla que estigui fent la descripció d’una persona, però no és així; es tracta d’un bloc. Cal ajudar-lo, ara que està lluitant al costat d’altres blocs.

La pluralitat i la diversitat de versos.cat es pot comprovar amb la gran quantitat de poetes que hi ha, els poemes dels quals es publiquen en aquest bloc: Anna Fenoy, David Madueño, David Caño, Carles Renau, Àlvar Escudero, Lluís Calvo, Manel Ballester, Eva Alloza, Quim Ponsa, Daniel Ferrer Esteban, Núria Niubó, Francesc Arnau, Pau Vadell, Sandra Domínguez i molts més.

Publicitat

Aquest bloc poètic i col·lectiu conté, a més de poesia, entrevistes, crítiques, recomanacios i altres seccions molt interessants. Alguns dels seus articulistes són Ricard Ripoll, Pau Alabajos, Xulio Ricrdo Trigo, Alessandor di Prima etc.

Versos.cat s’ha presentat als Premis Blocs Catalunya. És el meu favorit de la secció de Literatura del concurs i us animo a votar-lo des de: 

http://www.premisblocs.cat/bloc/23
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut