Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Contra el TC, visca el .cat

|

- Publicitat -

L’altre dia us recomanava el bloc versos.cat i us animava a visitar-lo, llegir-lo i votar-lo. Avui no em queda més remei que dir-vos-en un altre motiu, el que a hores d’ara -per ràbia i impotència- sona com a més important. D’entre els milers de blocs que existeixen (la majoria, gratuïts i amb un .com que ve després del nom de vés a saber quina empresa) versos.cat és l’únic que té el .cat, amb l’orgull, la dignitat i la normalitat que alguns ens volen prendre.

Per unitat, la unitat d’una trentena de poetes catalans que s’han agermanat en un sol bloc, que és versos.cat, on es publiquen poemes de David Caño, David Madueño, Àlvar Escudero, Daniel Ferrer Esteban, Eva Alloza, Raimon Gil, Núria Cabau, Francesc Arnau i molts més.

Publicitat

Per dignitat, la que suposa pagar per un domini .cat i pel seu manteniment, o bé unir, amb esforç i tenacitat, diferents voluntats per tirar endavant, amb autonomia i amb fermesa.

Per resposta clara, la de la unitat de la llengua d’un bloc poètic divers on mallorquins, valencians i catalans compartim poesia catalana.
O la d’utilitzar el català com a llengua no només preferent sinó única, cosa que ara està prohibida.

Visca el .cat, visca el català i visca la poesia.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut