Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Gràcies pel vostre suport!

|

- Publicitat -

La Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés encoratgem tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i també aquells que ens donen suport des de fora del nostre país, a participar en la recollida de signatures del proper diumenge, dia 9 de març, hem de poder DECIDIR allò que volem ser.

Passi el que passi demà passat, la Plataforma pel Dret de Decidir continuarà treballant pel Dret de Decidir, per a nosaltres aquests és un primer pas per aconseguir el nostre objectiu, és un primer pas del nostre projecte. Creiem que hem engagat un procés que no ha de tenir aturador fins que no aconseguim que el poble de Catalunya pugui decidir lliure i democràticament el seu futur.

Publicitat

Animem el poble de Catalunya perquè un cop més ens doni suport i ens faci confiança en aquesta acció, tal com ho va fer en les manisfestacions del dia 18 de febrer de l’any 2006 i del dia 1 de desembre del 2007. Sabem que només junts ho aconseguirem, sabem que només amb el vostre suport ho aconseguirem.

També volem agrair la feina dels milers de persones que ens han ofert la seva col·laboració desinteresaments, la de les persones que, a Catalunya i a fora, s’han ofert per treballar amb la Plataforma pel Dret de Decidir en aquets jornada. Moltíssimes gràcies a tots i a totes, només amb el vostre ajut i amb objectius clars podrem aconseguir que el Dret de Decidir sigui un fet i no una il·lusió.

El dia 9 de març ha de ser una jornada lúdica, democràtica, lliure on tots i totes puguem expressar lliurement allò que pensem. La democràcia no és garantir el dret de les majories, la democràcia és garantir el dret de les minories, la democracia és permetre que les minories puguin exercir els seus drets perquè, de vagades, garantir el dret de les majories és garantir el dret dels més forts.

Bona jornada a tothom, bona feina als voluntaris i voluntàries i moltes, moltíssimes gràcies al poble de Catalunya.

Carme Forcadell

Plataforma pel Dret de Decidir

www.decideixodecidir.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut