Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Col·laboreu amb la Plataforma pel Dret de Decidir!

|

- Publicitat -

Des de la Plataforma pel Dret de Decidir volem fer una crida a tota la ciutadania, també a les persones desencisades, cansades, desil·lusionades, desmotivades i desmobilitzades amb la situació en què es troba avui el nostre país, però que creguin que la societat civil ha de ser part activa, ha de prendre part i col·laborar per canviar el futur del país.  A totes, els demanem que s’uneixin al nostre projecte i que reafirmin amb nosaltres que SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR.

Després de les manifestacions del 18 de febrer i de l’1 de desembre anem un pas més enllà i proposem una votació, paral·lela a la dels partits polítics, per al dia 9 de març.

Publicitat

Us necessitem a tots i a totes, necessitem que sortiu al carrer i exerciu el vostre dret a decidir perquè ningú més que nosaltres pot decidir allò que volem per al nostre país. Exercim el nostre dret democràtic de decidir lliurement allò que volem ser. 

Us animem perquè col·laboreu amb la Plataforma pel Dret de Decidir creant meses, actuant com a voluntaris i voluntàries, participant en la votació, fent difusió i informant d’aquesta votació als llocs de treball, al carrer, a la platja, a la muntanya, a l’escala, a tot arreu on hi hagi algú que us vulgui escoltar.


L’acció del 9 de març és una acció lliure i democràtica. Què voleu més lliure i democràtic que aconseguir que siguin els nostres parlaments els que decideixin allò que som i allò que volem ser? El 9 de març és el primer acte de l’inici de la nostra autodeterminació.
 

Carme Forcadell

Plataforma del Dret de Decidir

www.decideixodecidir.cat

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut