Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ja ha començat l’acció!

|

- Publicitat -

La Junta Electoral Provincial de Barcelona va prohibir ahir la recollida de signatures prevista per a demà diumenge, malgrat tot els voluntaris i voluntàries estan decidits a sortir al carrer per reclamar el Dret de Decidir.

La justícia espanyola és contradictòria, com ho demostra el fet que a Barcelona s’ha prohibit aquest acte mentre a Girona s’ha permès. És evident que  es tracta d’una decisió partidista en contra dels interessos de Catalunya i que depèn de la interpretació personal dels components de cada jurisdicció electoral.

Publicitat

Els voluntaris i voluntàries de Grenoble,  malgrat que l’Estat francès és tan centralista o més que l’espanyol, ja han començat la recollida de signatures. Els catalans i catalanes de Grenoble han tingut l’honor d’iniciar aquesta acció, de ser els primers de sortir al carrer per reclamar el Dret de Decidir.

L’acció, doncs, ja ha començat, la PDD ja és al carrer, Grenoble ha donat el tret  de sortida. Des d’aquí us felicitem i us desitgem molta sort, junts catalans i catalanes d’arreu.

Endavant !

Carme Forcadell
Plataforma pel Dret de Decidir

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut