Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

#RepensemViladecans

|

- Publicitat -

Dimarts passat a l’auditori Pablo Picasso de Viladecans la secció local d’ERC va presentar amb gran èxit de públic i participació un procés on tothom que estimi Viladecans i el vulgui millor hi pot participar de forma activa en el que serà el programa electoral d’aquesta formació.
La candidata a l’alcaldia, Bàrbara Lligadas va fer un resum també de totes les coses que, malgrat les dificultats en no tenir avui per avui representació al consistori, la gent d’ERC ha fet per la ciutat. Moltes coses, sovint ignorades i més sovint encara menystingudes per les formacions que són al govern local i que, malgrat dir-se d’esquerres, han estat poc transparents de cara a la ciutadania.
Després d’enumerar-ne algunes la candidata, per no avorrir l’audiència, va entrar a presentar el que realment és important ara: obrir a la gent, als ciutadans d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, a participar activament per a repensar Viladecans.
La política moderna, i més encara la local, no pot fer-se en despatxos i d’esquena als ciutadans. Per això cal felicitar-se de que les formacions polítiques ens ofereixin la possibilitat de dir la nostra. I això no només als militants, ni tant sols als votants de la formació, sinó a tots, a tota la ciutadania votin a qui votin perquè després, votant i no votants gaudiran o patiran les polítiques concretes que des de l’ajuntament es facin.
La democràcia és un valor que només adquireix la seva màxima expressió quan és participativa i, sobre tot, quan es fa de baix a dalt. La política local és, en aquest cas, graó en la constitució d’un país i una societat. Abandonar la nostra responsabilitat com a ciutadans no participant-hi és el que després ens pot dur al desencís.
Per això, si tens idees per a Viladecans, no ho dubtis i participa-hi, votis a qui votis, i després fixa’t en qui ha posat en el seu programa aquelles coses que creus importants per a fer de Viladecans una ciutat millor, més humana, més justa, més -en definitiva- teva.
Fes-ho a: www.repensemviladecans.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut