Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Podemos (o les bufetades entre cercles al Baix Llobregat)

|

- Publicitat -
La seqüència dels fets segons informants diversos a les xarxes socials…
 
El passat 24 de gener el “circulo Montserratina” va voler acaparar el local on es feia la reunió convocada per Podemos Viladecans, la qual va ser suspesa quan un “Consejero”  pertanyent a l'esmentat “Circulo Montserratina” va voler agredir el Secretari General Local. Seguidament, diversos assistents a la reunió van increpar el personal de la recepció de l'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso i llavors aquests van cridar els mossos.
Ja fora de l'Ateneu i en plena crispació una “Consejera” (anomenada Consejera Purificación per part de l'informant) va pujar a un banc que hi ha a l'exterior des d'on va alentar els assistents a rebel·lar-se contra el Secretari general.

Posteriorment va produir-se un comunicat a FB per part de Podemos Viladecans, que 
podeu trobar aquí

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=409482575877588&id=396068547218991&fref=nf

A més del comunicat, crec que val molt la pena llegir els comentaris de membres de Podemos on sembla que no es posen d'acord.
Per si no fos poc, es refereixen i dirigeixen a la Comisión de Garantías Democráticas del mateix Podemos, segurament establert -com és de rigor- a Madrid. És el que passa quan s'és una sucursal.

 
La meva opinió al respecte…
 
Podemos és…
Bé, encara no sabem què és més enllà de moltes entrevistes a tots els mitjans (algun dia sabrem el perquè de la notorietat a televisió, premsa i ràdio de qui encara no és i molt per sobre d'opcions constituïdes com Si o RCat) i de les enquestes. Enquestes que, curiosament, els fiquen com opció a valorar quan no tenen candidatures i, encara menys, representació enlloc.
La qüestió és que sense ser es volen presentar. Fins aquí molt bé, hi tenen tot el dret. El programa amb el que s'hi volen presentar, més enllà de voler eliminar la “casta” (una altra cosa que no expliciten i que remet a dubtes com qui és casta i qui no ho és -Botin i el Santander semblen quedar curiosament exclosos del terme) no ofereixen res més de tangible.
Però bé, s'hi volen presentar amb aquest mini-programa i, repeteixo, hi tenen tot el dret com també els votants tenen dret a votar-los si creuen que poden aportar alguna cosa. 
A poques setmanes per les municipals resulta que no s'han constituït a molts llocs i entre aquests el Baix Llobregat, i Viladecans en concret, n'és un.

Els cercles no semblen unir-se, si més no a Viladecans. Mal exemple. Potser és que les cadires són molt desitjades i alguns, sense haver fet res encara per la nostra vila com a partit, ja se les volen repartir.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut