Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

¿Orgulloso de ser español?

|

- Publicitat -

 Ahir 11 de Setembre em vaig aixecar a les 10:00 del matí, el motiu: la nit anterior ens vam gitar a la 01:00 dons veníem del aeroport d'Alacant després d'un llarg i esgotador viatge. Però sense mandra vaig recopilar les forces que em quedaven (amb l'inestimable ajuda del meu tresor), i vam recórrer els més de 500 km que ens separen de Barna per a assistir a la via en el tram 777 on estava inscrit.
 De sort que la mandra no m'ha impedit acomplir un somni, dons m'hagués penedit tota la meva vida… Va ser una festa pacífica i democràtica sense precedents ni incidents (a excepció de la irrespectuosa avioneta d'Intereconomía, de la que vam decidir no fer cas), que s'inscriurà a tots els llibres d'història catalans (i possiblement a molts espanyols).
 Ja en el metro, un grup de covards feixistes van ficar el himne espanyol davant d'uns ancians amb estelades. El més sorprenent va ser que el que més empipat estava del vagó era Castella-parlant  i va concloure la conversa amb nosaltres dient que “no todos los españolistas somos iguales”. Ens ve bé reflexionar i tenir sempre en conte que no hi ha que generalitzar mai, i que en hi ha gent espanyola que a pesar d'estar en contra de la independència del nostre país, ho expressa sempre amb arguments democràtics i no nega a Catalunya el dret a decidir. Deixeu-me que retre aquest petit homenatge dons no comparteixo les seves idees, però si la defensa pacífica, civilitzada i respectuosa d'elles.

 Avui més que mai em sento orgullós de ser català del sud, i voldria llaçar un missatge prudent. Si us plau, no ens adormin amb els èxits, tenim que seguir lluitant fins que el somni sigui realitat.

Publicitat

Visca la terra LLIURE!!!

P.D.: El nom del meu titular ve donat pels altercats bàrbars comesos a la seu de la generalitat  catalana de Madrid  http://www.324.cat/video/4672752/Imatges-de-latac-dun-grup-de-falangistes-a-la-seu-la-Generalitat-a-Madrid

P.D.2: Algú sap alguna cosa dels 8 autocars que van punxar roda de camí a la via? Sembla un boicot però no tinc suficient informació per assegurar-ho.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut