Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

¡Bueno! ¡Bueno! Pepa Bueno.

|

- Publicitat -

Aquest matí venia sentint la Cadena Ser camí a la feina, el programa “Hoy por hoy” dirigit per la gran professional Pepa Bueno.

Ja feia temps que volia deixar de sentir la cadena ser, dons fiquen els mateixos anuncis repetitius una i una altra vegada… Em dona la impressió de que tenen una pista gravada i ells només es dediquen a llegir els titulars dia, ficant alguna que altra lectura pretensiosa estil “El cata venenos” (que si és el ull esquerre, no vull que parli el dret). Suma que el “Carrusel deportivo” seu ha quedat des de fa temps els objectius periodistes del “Marca” i això es un merder merengon que no en hi ha qui ho aguanti. 

Publicitat

Dons bé, avui la encarregada de repassar els titulars com he dit al principi ha sigut l'encantadora Pepa Bueno, i mentre comentava les notícies d'actualitat: Mas i el seu plantó a la vicepresidenta del estat (del que ahir tan efusivament criticaven els seus companys al migdia. Quin mal home aquest Artur!), les justes madridistes del Duran y Lérida (“¡Viva españa!”. Tssst. Calla duran, calla, que s'ha demanat un minut de silenci per Company…) Quan de sobte solta la frase que em faria decidir-me d'una vegada per totes: “son estos incidentes aislados, O SON SÍNTOMAS DE UNA ENFERMEDAD INDEPENDENTISTA MAYOR”

BUENO, BUENO, PEPA BUENO. Així que som una malaltia? Estic sentint “radio intereconomía” i no ho sé? Sé que els més moderats direu era un símil, però cony! Menut símil!

Feu el que volgueu. Jo tinc clar: no podré sentir Catalunya Radio per la distància, però tampoc sentiré la “Ser”. Ja tinc massa merda a la meva vida com per a sentir-ne més.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut