Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Soroll i més soroll

|

- Publicitat -

Muriel Casals: “No hauria de preocupar tant que UDC discrepi, perquè és molt i molt petitona en termes de persones que té al darrere”.
 

Bernat Maimí (UDC): “Voler sumar suports pel dret a decidir no hauria de ser motiu per ser exclòs”.
 

Publicitat

Matías Alonso (Ciudadanos): “L’alcalde Trias aprofita l’onada de calor separatista i se suma a la performance de la via catalana; tant ell com el seu partit estan dins de l’extremisme separatista a Catalunya”.
 

Arcadi Espada, al seu bloc: “La pàgina que esteu a punt de veure conté material adreçat a adults majors de 18 anys, responsables legalment a la regió on viuen i contraris a tota forma d’esclavisme especialment basat en les cadenes humanes”. A la pàgina s’hi pot veure el cul d’Albert Boadella envoltat d’una bandera estelada.
 

El debat entorn la Via Catalana de la Diada és evident que bull. Tot són declaracions d’aquest divendres. I l’única cosa en comuna en elles és que podrien tenir un efecte negatiu per la Via Catalana, ja sigui per la sensació de divisió o per la mala ‘propaganda’ que intenten donar. Ara bé, el fet de parlar-ne tant no aconseguirà l’efecte que Ciudadanos o Boadella i companyia que busquen: l’únic que trobaran és encara més difusió, més caldo de cultiu i, indirectament, més èxit per la cadena. El públic que els dóna crèdit i credibilitat no s’estarà plamtejant assistir-hi. I els que dubten o els fa mandra segur que els ajuda a decidir. A decidir pel sí.

Article escrit per Guifré Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols

Publicitat

Opinió

Minut a Minut