Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

De bastió espanyolista a avinguda independentista

|

- Publicitat -

Que la voluntat del poble acabarà passant per sobre de tot i de tothom és un fet. Ahir divendres a la nit, els Catarres van omplir a vessar les pistes d’atletisme de Malgrat de Mar en un concert que va ser un clam per la independència.

Malgrat de Mar, com ja havia comentat fa uns mesos, és una de les places fortes del socialisme espanyolista del Maresme, amb una alcaldessa que porta una eternitat aferrada al càrrec. El seguidisme de la campanya anti-independentista iniciada per poblacions del Baix Llobregat del mateix signe, amb altes dosis de demagògia expressades en una carta oberta a Artur Mas, no ha estat suficient per reprimir l’anhel creixent dels malgratencs i les malgratenques. El poble socialista esdevé independentista a les esquenes d’un govern antiquat, i això és un signe inequívoc de victòria. L’agradable sorpresa que ens vam endur ahir la nit, és en realitat una normalitat estesa ja a tot el Principat com una taca d’oli, siguem conscients d’això.

Publicitat

Per molta pressió que vulguin fer partits i personatges per desvirtuar la Via Catalana per la Independència; i encara que inclús l’ANC en certa manera s’abaixi els pantalons amb concessions innecessàries, com dir que el clam serà el de “Volem votar”; cap d’aquests evitarà que la gent s’agafi de les mans l’11 de setembre i cridi: “IN-INDE-INDEPENDÈNCIA”, com l’any passat. I d’aquí, a la llibertat. Qui no ho vegi o no ho vulgui veure, o és cec o és un “zoquete”.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols

Publicitat

Opinió

Minut a Minut