Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Pere d’Aràbia

|

- Publicitat -

Quan els fets son tant indignants per evidents, els que hem seguit les primàries del PSC a Barcelona hem acabat esclafint de riure. El PSC s'ofega en una bassa de ridiculitat que l'empetiteix cada vegada més.
 

Dels cinc candidats d'aquest procés han acabat passant els dos de l'aparell malgrat la majoria de votants no eren militants. Així, la finalíssima, ja descafeïnada, enfrontarà Jaume Collboni -el candidat enviat directament per la direcció- i Carmen Andrés, el talp de l'aparell a l'actual grup municipal de la capital.
 

Publicitat

Pere Navarro s'ha posat el turbant i ha revolucionat Ciutat Vella disparant trets al cel a sobre d'un cavall, i així ha anat comprant tots els vots necessaris -presumptament- per poder desbancar Jordi Martí (principalment), Laia Bonet i Rocío Martínez-Sampere de la cursa, malgrat la tirada popular de Martí.
 

Amb una subtilitat exquisida TV3 ens mostrava al telenotícies vespre del mateix dissabte com membres de la comunitat paquistanesa havien estat induïts, o amablement acompanyats pels apoderats de Collboni -tal i com va denunciar la xarxa-, a votar per aquest candidat. Molta gent ha testimoniat el tràfic de vots i fins i tot el líder del PP barceloní, Fernández Díaz, diu haver vist quelcom. TV3 va evidenciar la trama a través de les entrevistes a membres d'aquesta comunitat que van desbordar les urnes de Ciutat Vella. Un reportatge de premi: gairebé ningú sabia que votava, ni què era el PSC. Fulminant.
 

I com si no hagués passat res, avui diumenge apareixia amb un somriure de galta a galta Pere Navarro afirmant que “quan el govern pacta amb nosaltres, Catalunya avança” mentre signava l'acord amb el president Mas que farà possible l'empresa del BCN World, després de la pressió d'empresaris tarragonins i del pas enrere de la resta de partits d'esquerres. I així ha brillat aquest cap de setmana el cap de files socialista. A banda del negoci ludòpata dels casinos, l'altra acció col·laborativa del PSC amb el govern ha estat la privatització i l'entrega de la publicitat de TV3 al Grupo Godó. Precisament la competència de TV3… i del propi PSC. Sí, Catalunya avança, però no sabem cap a on.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols

Publicitat

Opinió

Minut a Minut