Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La Catalunya sanguinària

|

- Publicitat -

A falta de dues setmanes i quatre dies per l’11 de setembre, la premsa i els mèdia espanyolistes en general segueixen intentant influir en l’opinió pública catalana per tal de fer fracassar la V 2014. A La Razón s’han inventat aquest cap de setmana que un escamot de trabucaires -que feien una despertada-, han simulat un afusellament a un regidor polèmic del PP a Cardedeu. La confusió malintencionada del rotatiu ha fet riure a tothom.  Al seu torn, El Periódico en el seu editorial d’avui es fa seva la terminologia cavernària per parlar del “desafío” independentista.
 

El fet és que Espanya no les té totes ni amb la Diada ni amb el 9N. Aquest cap de setmana s’han començat a desplegar les V internacionals prèvies a la gran mobilització de l’11S. Avui diumenge, Carme Forcadell, acompanyada de Lluís Llach, en l’acte de desplegament de l’enèsima pancarta dirigida a un líder polític internacional a Sant Pere Pescador, ha afirmat que “Aquest onze de setembre serà el més multitudinari de tota la història”.
 

Publicitat

La ciutadania està absolutament preparada per omplir Barcelona per la Diada, malgrat no acabin de funcionar les inscripcions a la V, però el que més temen els mesetaris és que tothom està frisant per anar a votar el 9N, sigui una consulta per la independència, o inclús unes plebiscitàries sense trabucs, balls de bastons ni colles geganteres assassines. Només amb una papereta on hi figura un doble Sí. El poble té marcada la data del 9 de novembre com a data per anar a votar el seu futur, i després de la Diada, ningú podrà evitar que no ho fem.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari 2014

Publicitat

Opinió

Minut a Minut